Plavecký výcvik- základní škola

Zveřejněno: 25. 3. 2024, zapsal: Romana Prášilová, přečteno: 119x

Vážení rodiče,

3.4. nám začíná plavecký výcvik. Plavecký výcvik je součástí školního vzdělávacího programu, tudíž je povinný. Po celou dobu plavání nebude tělesná výchova, kterou supluje právě plavecký výcvik. Budeme jezdit každou středu,10x po dvou vyučovacích hodinách (mimo státních svátků 1.5. a 8.5.).

Jak to tedy bude ve středu probíhat?! První vyučovací hodinu se budeme učit (bude se střídat český jazyk, matematika), poté bude svačina a v devět hodin nás vyzvedne autobus. Plavecký výcvik začíná v KV Aréně v 10,00 hodin a končí v 11,30 hodin. Odjezd od bazénu ve 12,00 hodin a návrat kolem 13,00 hodiny a poté bude ve škole oběd, tento den nebude žádné odpolední vyučování. Jako doprovod na plavání se budeme střídat s kolegyní paní Boučkovou.

Další změny v rozvrhu jsou v úterý místo Tv bude prvouka a ve čtvrtek místo Tv bude třídnická hodina, kde začneme již trénovat vystoupení na pouť a na besídku.

Co s sebou? Plavky, ručník, sprchový gel, igelitovou tašku na mokré věci, to vše v batůžku. Dále svačinu a pití. Extra v tašce věci na první hodinu (Čj, M), kterou si necháme ve škole. Doporučuji děvčatům koupací čepici, aby neměla tak mokré vlasy, a hřeben. Plavecké brýle až dle domluvy s plavčíkem.

V případě dotazů napište na  WhatsApp skupinu nebo zavolejte. Prášilová Romana

file ico rozvrh plavání (32,0 KB)